love my alpha 100... ummuuahhh...

By: Harith Sidek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark



Tuesday, 7-Aug-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PAGI.............

pepagi hari aku dah berkepit dengan kamera aku.... nak beli sarapan.....

isteri aku tanya, "tuh nak gi mana bawk kamera tuh...."

aku pun jawab, "nak gi ambik gambo le.... takkan nak buat roti canai dengan kamera..... hehehehehe......"

sampai di persisiran pantai kampung senibong aku pun menembak beberapa keping gambo....

ini dia....







By baggio, shot with DSLR-A100 at 2007-08-16




Tuesday, 31-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
"aku ingat apa tadi"

"aku ingat apa tadi......."

ayat tu membe aku keluarkan masa kita orang gi sarapan kat kedai pak imam masjid senibong... mana taknya, tetiba je aku u turn moto dan balik umah pegi ambik kamera.... semuanya pasal gambo kat bawah ni....



hehehehe.... member tu ingat ada road block pepagi hari.... yela masing-masing tak pakai helmet....


Tuesday, 31-Jul-2007 01:18 Email | Share | | Bookmark
IMAM

"imam = imam Ar 1. orang yg mengetuai sembahyang berjemaah: tengah hari itu, kami bersembahyang Zuhur di masjid, Bakar menjadi ~nya; 2. pemimpin, penganjur, ketua (negara dll); ~ yg empat penganjur empat mazhab yg menjadi ikutan orang-orang Islam (Shafii, Hanafi, Hambali, dan Maliki);"

imam masjid senibong.... dia selalu panggil aku "ustaz"..... ada tokoh ke aku jadi ustaz....




Thursday, 26-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Husna Insyirah

Dah pandai mengemas dah anak dara aku ni... Habis barang Mama dia... Kalau nampak kamera terus nak capai.... ishishish.....













[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net